Kwaliteitsvol wonen

Kwaliteitsvol wonen

In residentie De Ark is het aangenaam en veilig wonen. U woont niet alleen samen met leeftijdsgenoten, u woont ook samen met mensen met dezelfde levensverwachtingen: mensen die net als u willen genieten.

In De Ark heeft u alles binnen handbereik. Op enkele meters van De Ark vindt u een kwalitatieve buurtwinkel, een huisartsenpraktijk, een medishop, een schoonheidssalon, een kapper etc.

Inzake veiligheid is De Ark top! Elke assistentiewoning beschikt over een parlofoonsysteem en is aangesloten op het centraal gebouw- en veiligheidsbeheersysteem (inclusief camerabewaking en toegangscontrole). Als bewoner beschikt u over slechts één sleutel (one-key access) waarmee u de gemeenschappelijke deuren alsook uw privé-deur opent. De residentie is volledig toegankelijk voor andersvaliden.

Alle appartementen en gemeenschappelijke ruimten zijn uitgerust met een oproepsysteem

In residentie De Ark kan u rekenen op 24u/24u permanentie. Indien specifieke medische interventie nodig blijkt wordt contact opgenomen met de huisarts, in geval van een kritieke noodsituatie worden de hulpdiensten verwittigd.

De overbruggingszorg wordt gegarandeerd door dienstverlener Time for Quality. Om dit te realiseren gaat Time for Quality samenwerkingsverbanden aan met passende zorgverleners uit de regio zodat vrienden en familie geen lange afstanden moeten afleggen indien u tijdelijk intensieve zorgverlening nodig heeft.

Vereenzaming krijgt geen schijn van kans! De vele gemeenschappelijke ruimten nodigen uit om samen met mederesidenten, familie en vrienden gezellig samen te zijn. Daarnaast coördineert de woonadviseur de organisatie van activiteiten die de sociale netwerking bevorderen, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wonen in residentie De Ark is kiezen voor een bepaalde levensstijl.

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Kwaliteitsvol wonen